• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Spoorsingel 11-13

Statig wonen aan een groene singel in een gezellig, klein studentenwoongebouw. Je woont hier supercentraal, vlak achter Rotterdam CS en op maar vijf minuten fietsen van het centrum.

Woongebouw Spoorsingel 11-13

Je woont aan een statige groene singel in een stukje ‘oud-Rotterdam’. Er zijn veel kleine, gezellige eettentjes en kroegen op een paar minuten lopen in de Proveniersstraat. En met het moderne Rotterdam Centraal op een steenworp afstand is het ov altijd dichtbij. Je fietst in vijf minuten naar het Vroesenpark en naar Diergaarde Blijdorp.

Kamers voor studenten

De kamers in aan de Spoorsingel zijn gemiddeld 18 m2. Je deelt hierin de keuken, badkamer en het toilet met meerdere huisgenoten. Dit woongebouw heeft veertien kamers en er is een wooncommissie actief.

Wonen in de Provenierswijk

Je woont in Rotterdam Noord, in een wijk die erg in opkomst is. Het Vroesenpark is dé plek om bij mooi weer naartoe te fietsen voor een gezellige barbecue met je vrienden of huisgenoten. Of je zoekt een restaurantje op in je buurt. Liefhebbers brengen een bezoek aan Diergaarde Blijdorp, je bent er in vijf minuten. Boodschappen doe je in een van de vele winkels op het Eudokiaplein. Je woont dicht bij Rotterdam Centraal; als je geen zin hebt om te fietsen, dan ga je gewoon met het openbaar vervoer naar college!

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

buitenruimte

Er is een tuin aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

14

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Spoorsingel 11 t/m 13

Wijk

Provenierswijk (Stadscentrum)