• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Schiedamse Vest

Gezellige kamers en studio’s in een monumentaal pand in hartje Rotterdam. Hier woon je om de hoek van de bruisende Witte de Withstraat. Een toplocatie dus, waar altijd wat te beleven is.

Woongebouw Schiedamse Vest

Aan de Schiedamse Vest woon je midden in de stad. Filmhuizen, restaurants, cafés en musea: jij loopt er zo naartoe. Ook geniet je van de stadse drukte vanaf je eigen balkon – sommige woonruimten hebben er zelfs twee. Echt een luxe, en dan woon je ook nog eens in een prachtig pand! 

Kamers en studio’s, vaak met balkon

De studentenkamers in de Schiedamse Vest zijn gemiddeld 20 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. Bekijk de 360 foto van een kamer in Schiedamse Vest. De studio’s die je als student huurt, hebben een gemiddelde oppervlakte van 34 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Veel woonruimtes hebben een eigen balkon, sommige zelfs twee. Er zijn in totaal 120 kamers en 12 studio’s in woongebouw Schiedamse Vest. Er is een wooncommissie actief.

Midden in het stadscentrum

Centraler wonen kan bijna niet. Je woont om de hoek van de gezellige Witte de Withstraat, vol bekende hotspots. Regelmatig komt er een nieuw tentje bij. De Schiedamse Vest zelf zit ook vol met leuke barretjes en plekken waar je een hapje eet. Wandel in vijf minuten naar de Koopgoot, de Coolsingel, de Lijnbaan of de Oude Binnenweg om te winkelen; steek de straat over en je bent bij Beurs, waar alle metrolijnen en veel trams stoppen. Je woont ook vlak bij musea zoals de Kunsthal, het Nieuwe Instituut en bij Showroom MAMA. Met de fiets zijn de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

120

Studio's

12

Woonlagen

6

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Schiedamse Vest 4 tm 38

Wijk

Cool (Stadscentrum)