• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Scheepmakershaven

Op zoek naar een studentenkamer of studio in het centrum van Rotterdam? Dit woongebouw heeft een gezamenlijk dakterras met uitzicht op de binnenhaven. Vlak bij bekende hotspots zoals de Markthal en de terrassen van de Oude Haven.

Woongebouw Scheepmakershaven

In de Scheepmakershaven huur je als student een kamer of studio in het centrum van Rotterdam.Vanaf het gezamenlijke dakterras heb je een mooi uitzicht op de binnenhaven. Dat is ’s zomers lekker relaxen met je huisgenoten of studievrienden! In het centrum woon je in de buurt van heel veel hotspots en de universiteit en hogescholen zijn vanuit huis goed te bereiken.

Kamers en ruime studio’s voor studenten

De kamers in woongebouw Scheepmakershaven zijn gemiddeld 21 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 42 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Sommige studio’s hebben een entresol: een tussenverdieping waardoor je extra ruimte hebt. De Scheepmakershaven heeft 78 kamers en 8 studio’s. Er is een wooncommissie actief.

Wonen in het centrum van Rotterdam

Hier woon je om de hoek van de Markthal, de wekelijkse markt op de Binnenrotte en (trein)station Blaak. Drankje doen? Pak een terrasje in de Oude Haven of op de Witte de Withstraat. Nieuwe outfit nodig? Je bent zo bij de winkels in de Koopgoot of op de Lijnbaan. En nu je op een steenworp afstand van de Maas woont, is de start van je hardlooprondje altijd dichtbij. De hogescholen en Erasmus Universiteit zijn op fietsafstand, naar de Willem de Kooning Academie is het slechts een paar minuten lopen.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

78

Studio's

8

Woonlagen

6

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Scheepmakershaven 35 t/m 55

Wijk

Stadsdriehoek (Stadscentrum)