• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Kruisplein II

In het centrum van de stad ben je hier omringd door eettentjes, kroegen, multiculturele winkels en een hoop kunst en cultuur. Je woongebouw heeft een gezamenlijk dakterras waar je op zonnige dagen je huisgenoten ontmoet. Kijk snel of er op deze toplocatie een plek vrij is.

Woongebouw Kruisplein II

Aan het levendige Kruisplein woon je op een steenworp afstand van het centraal station, tegenover de Doelen en praktisch naast de bioscoop aan het Schouwburgplein. Om de hoek vind je de bekende West-Kruiskade en ook de Nieuwe Binnenweg is dichtbij. Liever thuis een drankje drinken? Relax dan met je huisgenoten op jullie gezamenlijke dakterras. Op deze plek verveel je je geen moment tijdens je studententijd.

Ruime studentenkamers en -appartementen

In Kruisplein II huur je als student een kamer of appartement. Er zijn 29 kamers van gemiddeld 30 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. De 24 appartementen zijn gemiddeld 60 m2. Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Er is een wooncommissie actief.

Midden in het centrum

Het Kruisplein ligt op de grens van het Oude Westen en Cool, in het stadscentrum van Rotterdam. Je vindt in de buurt talloze eettentjes en kroegen die bekend zijn onder studenten, zoals Stalles, Boudewijn en Rotown op de Nieuwe Binnenweg. Filmfans bezoeken de Pathé-bioscoop aan het Schouwburgplein of filmhuis KINO in de Gouvernestraat. In tien minuten lopen ben je bij de Kunsthal en andere musea. Onder het centraal station door fiets je razendsnel naar Rotterdam-Noord voor Diergaarde Blijdorp of het Vroesenpark. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand. Liever met het ov? Het centraal station is om de hoek!

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

internet

Bewoners regelen het zelf

buitenruimte

dakterras

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

interne fietsenberging

lift

Aanwezig

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

71

Woonlagen

9

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Kruisplein 51- 127

Wijk

Oude Westen (Stadscentrum)