• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Kruisplein I

Supercentraal gelegen studentenwoongebouw, in het levendige stationsgebied tussen bioscopen, gezellige winkelstraten en heel veel horeca. Iets voor jou? Kijk snel of er een woonruimte vrij is.

Woongebouw Kruisplein I

Het woongebouw ligt aan het levendige Kruisplein, de ingang vind je aan Diergaardesingel 111-118. Centraal Station is maar drie minuten lopen van huis. Om de hoek vind je de bekende West-Kruiskade en ook de Nieuwe Binnenweg is dichtbij. Je woont hier supercentraal in het pas opgeknapte stationsgebied.

Studentenkamers en -appartementen

In Kruisplein I verhuren we kamers en appartementen aan studenten. Er zijn 23 ruime kamers van gemiddeld 25 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met meerdere huisgenoten. Huur je een van de vier appartementen, dan heb je alle voorzieningen voor jezelf. Een luxe voor studenten! Er is een wooncommissie actief.

Wonen in het centrum

Woon je graag goed bereikbaar én op een levendige plek? Dan voel je je vast thuis op de grens van het Oude Westen en Cool, in het stadscentrum van Rotterdam. In de buurt vind je talloze eettentjes, kroegen en terrassen, maar ook kunst en cultuur. Hou je van film? De grote Pathé-bioscoop aan het Schouwburgplein en filmhuis KINO zijn op loopafstand. Fietsend of wandelend over de Westersingel ben je snel bij de Kunsthal en andere musea. In het Wijkpark om de hoek ga je ’s zomers naar een foodfestival en op de West-Kruiskade doe je je boodschappen in een van de vele toko’s. Je fietst onder het centraal station door in no time naar Rotterdam-Noord, waar je op een zonnige dag je kleedje uitvouwt in het Vroesenpark. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

internet

internet regelen bewoners zelf

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeer faciliteiten, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning.

fietsenberging

Aanwezig

lift

Aanwezig

wasmachine

aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel droger

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

klein

Kamers

32

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Diergaardesingel 111- 118

Wijk

Oude Westen (Stadscentrum)