• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Kortenaerstraat 14- 16

Studentenkamers die je deelt met één huisgenoot, midden in het centrum, om de hoek van de bruisende Witte de Withstraat. Dat wordt een topstudententijd!

Woongebouw Kortenaerstraat 14-16

Dit woongebouw ligt in een rustige straat, midden in het centrum. Ideaal voor als je geconcentreerd wil studeren, perfect voor als je daarna erop uit gaat. Om de hoek van de Witte de With is altijd wat te doen, je woont vlakbij de grote musea van Rotterdam en – niet onbelangrijk – hogescholen en de universiteit zijn op fiets- of zelfs loopafstand.

Kamers voor studenten

Je huurt hier als student een kamer van gemiddeld 22 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met slechts één huisgenoot: gezellig wonen, maar met genoeg privacy dus. Dit woongebouw aan de Kortenaerstraat heeft in totaal 16 kamers. Er is een wooncommissie actief.

Midden in het centrum

Witte de With, de Nieuwe Binnenweg en de Koopgoot: het duizelt van de hotspots in je buurt. Bekende kroegen zoals de Witte Aap en Rotown vind je praktisch om de hoek. Ga lekker naar de film in Kino of Cinerama, of wandel naar de Lijnbaan of de Oude Binnenweg om te winkelen. Metro- en tramhalte Eendrachtsplein is vlak bij huis. Je woont op een steenworp afstand van musea zoals de Kunsthal en Boijmans. Met de fiets zijn de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

buitenruimte

Huisnummers 16A en 16B hebben een tuin.

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Geen gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig.

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

16

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Kortenaerstraat 14 - 16

Wijk

Cool (Stadscentrum)