• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Koningslaan

Wonen in een rustige en groene omgeving, vlak bij grote winkelcentra en het ov. Heb je een auto? Die parkeer je hier gratis voor de deur.

Woongebouw Koningslaan

De ingang van dit woongebouw vind je aan de Zocherstraat in de rustige wijk Het Lage Land. Je fietst vanaf hier in 5 minuten naar de Kralingse Plas, waar je lekker ontspant en geniet van het groen. Shop ‘till you drop in het grote Shopping Center Alexandrium met grote winkelketens. Voor je dagelijkse boodschappen bezoek je winkelcentrum Het Lage Land. In een kwartiertje fiets je naar de Erasmus Universiteit of locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam. Met de metro ben je al in 15 minuten in de stad.

Kamers en appartementen voor studenten

In woongebouw Koningslaan huur je als student een kamer van gemiddeld 16 m2 of een appartement van gemiddeld 58 m2. In de 238 kamers deel je de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. In de 41 appartementen heb je deze voorzieningen voor jezelf. Je parkeert hier gratis je auto voor de deur, wat een luxe! Woongebouw Koningslaan heeft een actieve wooncommissie, met een eigen website.

Wonen in Prins Alexander

Hou je van rust? Dan woon je prinsheerlijk in deze groene wijk met het Kralingse Bos om de hoek. Je woont ook vlak bij het grote winkelcentrum Alexandrium: een paradijs voor wie van shoppen houdt. Je fietst in 15 minuten naar de Kralingse Zoom: ideaal wonen voor wie aan de Erasmus Universiteit studeert of aan locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam. Je woont op een kwartiertje fietsen van de gezellige studentenwijk Kralingen en met 25 minuten trappen ben je in het centrum. Treinstation Alexander is vlakbij.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een binnenplaats aanwezig

parkeermogelijkheden

Eigen parkeerterrein, vrij parkeren

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Groot

Kamers

238

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Zocherstraat 101

Wijk

Het Lage Land (Prins Alexander)