• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Haringvliet

Altijd al bij de bekendste studentenhotspot van Rotterdam willen wonen? Vanaf hier ben je in twee minuten lopen bij de Oude Haven, vol terrassen en leuke eettentjes. Je hebt de keuze uit kamers, studio’s en appartementen voor studenten. Voor ieder wat wils.

Wonen aan het Haringvliet

Als je aan het Haringvliet woont, ben je altijd in de buurt van het water. Vanuit je woning heb je uitzicht op de charmante binnenhaven, je loopt zo naar een terrasje aan de Oude Haven of waait lekker uit langs de Maas. Het is een heerlijke plek voor studenten, want ook de Oostzeedijk vol kroegen en eetcafés is dicht bij huis.

Studentenwoningen aan het water

De kamers in woongebouw Haringvliet zijn gemiddeld 17 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 24 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. De appartementen, waarin je deze voorzieningen ook voor jezelf hebt, zijn gemiddeld 38 m2. Haringvliet heeft 134 kamers, 13 studio’s en 13 appartementen. Sommige woonruimtes hebben een balkon. In Haringvliet is een wooncommissie actief.

Wonen in het centrum van Rotterdam

In Haringvliet woon je midden in het bruisende hart van Rotterdam. De terrassen van de Oude Haven vind je op twee minuten lopen van je woongebouw. Wandel je iets verder, onder de kubuswoningen door, dan sta je oog in oog met de indrukwekkende Markthal. (Trein)station Blaak ligt voor je neus. Wel zo praktisch. Waai lekker uit langs de Maas, geniet van het uitzicht op de Willemsbrug en stop even bij de Alohabar in het oude Tropicana. Fijn aan zo centraal wonen, is dat de universiteit en alle hogescholen op fietsafstand zijn.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Groot

Kamers

134

Studio's

13

Woonlagen

7

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Achterharingvliet 5

Wijk

Stadsdriehoek (Stadscentrum)