• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Delfshaven

Aan de kade van de Coolhaven woon je in een groot en gezellig studentenwoongebouw met terras. Vlak bij Historisch Delfshaven en de Euromast. En dicht bij het centrum!

Woongebouw Delfshaven

Dit woongebouw voor studenten ligt aan Coolhaven 174-224. Met zicht op het water voel je hier echt dat je in een havenstad woont. In de wijk Delfshaven, met de gezellige Nieuwe Binnenweg vol eettentjes, winkels en cafés en Dakpark Rotterdam op een paar minuten fietsen, woon je midden in een bruisend stuk van Rotterdam.

Kamers, studio’s en appartementen voor studenten

De kamers in Coolhaven zijn gemiddeld 19 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. De studio’s zijn gemiddeld 32 m2 en de appartementen 44 m2; hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. In Coolhaven verhuren we in totaal 164 kamers, 24 studio’s en 11 appartementen aan studenten. In de zomer ontmoet je andere bewoners op het gezamenlijke dakterras, met uitzicht op de Euromast. In het gebouw is een wooncommissie actief.

Wonen in Delfshaven

Aan de kade van de Coolhaven heb je een mooi zicht op de Rotterdamse wijk Delfshaven. Op de Nieuwe Binnenweg kijk je een bandje in Rotown of eet je een pizza voor een prikkie bij Stalles. Bij mooi weer relax je in het Park bij de Euromast, het is nog geen vijf minuten fietsen. Het Erasmus MC en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op loopafstand of je pakt de pont naar de RDM Campus.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Aanwezig

parkeermogelijkheden

Overdekte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Groot

Kamers

164

Studio's

24

Woonlagen

6

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Coolhaven 174 t/m 224

Wijk

Delfshaven (Delfshaven)