• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

De Snor

Een gezellig woongebouw met een rustige ligging, op loopafstand van Kralingse Zoom. Zie je dat wel zitten? Kijk dan snel of er een plek vrij is in De Snor.

Woongebouw De Snor

Een topplek voor wie studeert aan de Erasmus Universiteit, of iedereen die houdt van een groene omgeving en een goed bereikbare locatie. Je loopt in vijf minuten naar het metro- en busstation Kralingse Zoom. Heb je een auto? Dan parkeer je die gratis achter het gebouw. Thuis vind je gezelligheid in de gezamenlijke huiskamer met pooltafel of op een van de twee ruime dakterrassen. De actieve wooncommissie doet hier echt zijn best.

Kamers, studio’s en een appartement voor studenten

De 232 kamers in De Snor zijn gemiddeld 23 m2. In een aantal daarvan deel je de keuken, badkamer en het toilet met één huisgenoot. Ook zijn er kamers waarin je alleen de keuken deelt met meerdere huisgenoten, de badkamer en het toilet heb je dan voor jezelf. De 64 studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 26 m2; hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Er is daarnaast ook één appartement van 45 m2 groot. De Snor heeft een actieve wooncommissie met een eigen website.

Wonen in ’s-Gravenland

In het rustige ’s-Gravenland woon je aan de rand van Kralingen, een gezellige studentenwijk waar je altijd terecht kan voor een hapje of drankje. In het Kralingse Bos haal je een frisse neus na een week hard studeren, loop je lekker hard of pak je er ’s zomers een festival. De Snor is goed bereikbaar met het ov en de auto: metro- en busstation Kralingse Zoom ligt op 5 minuten lopen en je rijdt in een paar minuten naar de snelweg. Met een kwartiertje fietsen ben je in de stad. En je woont op een steenworp afstand van de universiteit en locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam. Wel zo handig!

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een tuin en dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Rond het gebouw is voldoende parkeergelegenheid, vrij parkeren

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Groot

Kamers

232

Studio's

64

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Kralingse Kerklaan 100 t/m 682

Wijk

s-Gravenland (Prins Alexander)