Wonen in Rotterdam Pr Alexander

Een vrouw en man lopen buiten.

In Prins Alexander vind je sneller een kamer dan in andere Rotterdamse wijken. Je woont er rustig maar centraal.

Prins Alexander ligt ten oosten van de Rotterdamse binnenstad. Je vindt hier meerdere winkelcentra, uitgaansgelegenheden en sportvoorzieningen. Onze woongebouwen liggen in de buurt van het Kralingse Bos, de perfecte plek om te relaxen en sporten. Je bent in no time in de binnenstad van Rotterdam en binnen tien tot vijftien minuten fietsen sta je op de Kralingse Zoom met de Erasmus Universiteit Rotterdam en een locatie van Hogeschool Rotterdam. 

Veel van onze nieuwe huurders kennen dit gebied niet zo goed en kiezen vaak voor woningen in Kralingen en het Stadscentrum. In Prins Alexander vind je hierdoor vaak sneller een kamer of studio dan in de meeste andere wijken. 

Onze woongebouwen Rotterdam Prins Alexander 

Prins Alexander is minder bekend dan andere wijken in Rotterdam en daarom vind je hier sneller een woonruimte. De woongebouwen doen zeker niet onder voor die in het Stadscentrum of Kralingen.  Aan de Koningslaan woon je rustig en groen, met winkelcentrum Lage Land om de hoek. De Snor heeft maar liefst twee dakterrassen. Wat een luxe als student! In woongebouw Alexander heb je het Kralingse Bos om de hoek. Handig voor je wekelijkse hardlooprondje.     

Kamers, studio’s en appartementen voor studenten: