Op 15 mei start de Kameractie voor eerstejaarsstudenten in Rotterdam

Voor aankomende studenten die vanaf september een voltijd studie in Rotterdam gaan volgen, is dit jaar weer de Eerstejaars Kameractie. Deze studenten krijgen voorrang op een aantal van onze kamers.

We organiseren deze actie om eerstejaarsstudenten een kans te bieden op een kamer. We begrijpen hoe belangrijk het is voor nieuwe studenten om een goede start te maken. Het vinden van een kamer is een uitdaging. Daarom helpen we nieuwe studenten graag, zodat ze zich snel kunnen settelen en volop kunnen genieten van alles wat Rotterdam studenten te bieden heeft.

Vanaf 15 mei kunnen aankomende studenten die voor het eerst gaan studeren aan een voltijdstudie wo, hbo of mbo zich aanmelden voor de kameractie. Eerdere jaren maakten we een selectie van een aantal woongebouwen. Dit jaar zijn alle kamers die vrijkomen in de maand augustus bedoeld voor de kameractie.

Ben jij aankomend student in Rotterdam?

Schrijf je dan snel in bij ons als woningzoeker en meld je aan voor de kameractie. Je kan dan reageren op kamers met het label Kameractie. Natuurlijk kan je ook op andere studentenwoningen reageren.

Meer informatie en de voorwaarden vind je op Eerstejaars Kameractie.

Deel dit artikel