• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Coolhaven 196A 1

Delfshaven

€ 355,97

Excl. servicekosten

Kamer

20m²

Omschrijving

Hoi kamerzoekende meiden!

Ik ben Mila (22) en ben op zoek naar een gezellige nieuwe huisgenoot! De kamer die vrijkomt is ongeveer 20m2 en kijkt uit over het water. Je zult samen met mij de keuken, badkamer en WC delen. 

Ik ben aankomend vijfdejaarsstudent. Van origine studeer ik geneeskunde, maar voordat ik met de coschappen begin doe ik eerst de onderzoeksmaster Neuroscience in het EMC. Na de zomer begin ik mijn tweede (en laatste) jaar van die master, waarna nog 2.5 jaar coschappen zullen volgen. Naast mijn studie werk ik ook in het EMC, waar ik 1 à 2 avonden in de week zoet mee ben. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten (hardlopen, wielrennen, af en toe sportlesjes), met vrienden te zijn (thuis of in de stad), te koken en om lekker op de bank serie te kijken. 

Die laatste twee lijken mij dan ook erg leuk om samen met jou te doen, wanneer ons dat uitkomt. In principe staat mijn deur bijna altijd open voor gezelligheid en een praatje, dus het lijkt mij fijn als die sfeer door een toekomstige huisgenoot wordt voortgezet! Aangezien ik echter wel al vier jaar in Rotterdam studeer, waardeer ik het als een huisgenoot ook zijn eigen leventje in Rotterdam heeft/gaat hebben. 

Omdat ik al verder in de studie ben, vind ik het fijn als het thuis wat rustiger is. Vrienden kunnen uiteraard prima over de vloer komen, maar zomaar een huisfeestje past niet echt in mijn schema. Verder maak ik de gemeenschappelijke ruimtes minimaal wekelijks schoon, dus het zou fijn zijn als jij als huisgenoot deelneemt aan dit schema en de gemeenschappelijke ruimtes verder ook netjes houdt. 

Een belangrijk punt is dat deze kamer meedoet aan de Kameractie. Dat betekent dat je alleen mag reageren als je voldoet aan de voorwaarden (o.a. dat je eerstejaarsstudent moet zijn), die je kan vinden op de website. 

Hopelijk tot snel op hospi! Deze zal op zaterdag 20 juli, zondag 21 (alleen overdag) of maandag 22 (alleen overdag) plaatsvinden.

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 525,80

Adres

Coolhaven 196A 1

Kale huur

€ 355,97

District

Delfshaven

Servicekosten

€ 169,83

Locatie

Delfshaven

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

20m²

Advertentienummer

428040

Woongebouw

Locatie

In de buurt