• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Schiedamse Vest 32A 1

Stadscentrum

€ 361,11

Excl. servicekosten

Kamer

21m²

Omschrijving

Hoi! Wij zijn Laura en Myrthe en wij zijn op zoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot bij ons op de Schiedamse Vest. We houden van een terrasje pakken en gezellig te kletsen, en zitten als het weer het toelaat ook vaak op ons balkon in het zonnetje. De deuren van onze kamers staan in principe altijd open om even te kletsen over hoe je dag was, maar als je daar even geen trek in hebt is dat natuurlijk ook oké, de kamers zijn groot genoeg om je lekker even terug te trekken en tijd voor jezelf te nemen!

Myrthe is 20 en begint nu aan haar vierde (en hopelijk laatste!!) jaar van IBCoM. Ze is erg graag te vinden op een terrasje of bij vrienden, waarbij je als huisgenootje natuurlijk van harte welkom bent. Ook werkt ze bij een opticien om de hoek, en bij het sportcafé op campus. Hobby’s zijn reizen, zwemmen, naar het strand of de stad gaan, tekenen, schilderen etc, en er komen hier regelmatig vrienden over de vloer.

Laura is 22 en start nu haar tweede jaar IBEB. Ze spendeert graag haar tijd in het park of een leuk café of terrasje. Hoewel ze redelijk op zichzelf is, vindt ze het ook gezellig om af en toe samen iets te ondernemen of gewoon gezellig te kletsen. Laura is momenteel fulltime student, maar wil graag vanaf september een baan naast haar studie. Qua hobby's houdt ze erg van lezen en het verzamelen van speciale edities hierbij.

Lijkt het je gezellig om onze nieuwe huisgenoot te worden, stuur dan gerust een berichtje!

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 555,59

Adres

Schiedamse Vest 32A 1

Kale huur

€ 361,11

District

Stadsdriehoek

Servicekosten

€ 194,48

Locatie

Stadscentrum

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

21m²

Advertentienummer

428023

Woongebouw

Locatie

In de buurt