• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Jacob van Campenplein 278C

Prins Alexander

€ 433,03

Excl. servicekosten

Kamer

26m²

Omschrijving

Hii kamerzoekende meiden!! Wij zijn Sofie (19), João (22), Hidde (21), Jelle (20) en Lois (19). Een gemixte, jonge en leuke unit bestaande uit 2 meiden en 3 jongens en op dit moment nog een lege kamer.
We zijn op zoek naar een gezellige meid die nog midden in haar studentenleven zit rond dezelfde leeftijd als wij. 
De locatie is om te beginnen al helemaal top! Winkelcentrum op de hoek en de Coop voor snelle boodschappen ligt op kruipafstand. Daarnaast is het 20 minuten fietsen naar de uni/hogeschool en de bus stopt voor de deur.
Wij studeren allemaal (voornamelijk HBO & WO) en we doen graag leuke dingen, zoals samen naar de borrels in de flat. We proberen vaker met elkaar te eten maar dat lukt nog niet altijd.
Verder zijn we een schoon huis en geven we af en toe in overleg een feestje. Ook wordt er soms muziek gedraaid en gemaakt (piano en bas/gitaar). Af en toe komen er wat vrienden langs, maar verder heb je aan ons een redelijk rustige unit waar je goed kunt werken en waar je gezellige praatjes kunt maken. 
Deze (misschien wel jouw toekomstige) kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 26 vierkante meter, verdeeld over twee kamers. Dit is ideaal voor als je een werkplek en rustplek wilt maken. De kamers staan op het westen. Je deelt twee badkamers en twee wc's met in totaal vijf andere mensen. De gedeelde ruimtes zijn redelijk recent gerenoveerd. 
Spreekt dit je aan en denk je bij ons te passen? Stuur ons dan een bericht en laat iets weten over jezelf, zoals bijvoorbeeld wat je studeert, wat je graag doet in je vrije tijd en of je bijvoorbeeld bij een (sport/studenten)vereniging zit. Met een leuk berichtje maak je de meeste kans!
Hopelijk zien we je snel op de hospi!
Ps. Je krijgt van ons nog een berichtje als we je uitnodigen.''
Groetjes,
Jacob van Campenplein 278A.

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 601,24

Adres

Jacob van Campenplein 278C

Kale huur

€ 433,03

District

Het Lage Land

Servicekosten

€ 168,21

Locatie

Prins Alexander

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

26m²

Advertentienummer

428019

Woongebouw

Locatie

In de buurt