• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Wijnbrugstraat 723

Stadscentrum

€ 650,43

Excl. servicekosten

Appartement

27m²

1 Kamer

Omschrijving

LET OP! HUURTOESLAG ALLEEN MOGELIJK VANAF 23 JAAR.

Het betreft een studio van +- 27 m2. Je hebt de keuken, badkamer en toilet dus helemaal voor jezelf! De studio wordt gestoffeerd opgeleverd, voorzien van een vloer, gordijnen, kookplaat, afzuigkap en koelkast.

De huidige bewoner biedt een aantal meubels ter overname aan, prijs in overleg.

Woongebouw ’t Wijnhuys
’t Wijnhuys vind je op de hoek van de Scheepmakershaven en Wijnbrugstraat. In dit woongebouw huur je als student een kamer of studio in het centrum van Rotterdam. In de zomer ga je met je huisgenoten het gezamenlijke dakterras op, waar een mooi uitzicht op de Scheepmakershaven wacht. Als je zo centraal woont, ben je altijd in de buurt van de beste hotspots. De universiteit en hogescholen zijn vanuit huis goed te bereiken.

Wonen in Rotterdam-Centrum
Wonen om de hoek van de Markthal, de wekelijkse markt op de Binnenrotte en de terrassen van de Oude Haven. Klinkt goed, niet? Vanaf ’t Wijnhuys ben je supersnel op  (trein)station Blaak. Als je vanaf huis de andere kant op fietst, ben je in no time op de Witte de Withstraat voor een hapje, drankje en de beste shoarma. Ook de winkelstraten zijn vlakbij: je loopt in een paar minuten naar de Hoogstraat en door naar de Koopgoot. De hogescholen en Erasmus Universiteit zijn met de fiets goed te bereiken, de Willem de Kooning Academie is zelfs op loopafstand.

Lijkt dit je wat? Reageer dan op deze advertentie!

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 883,44

Adres

Wijnbrugstraat 723

Kale huur

€ 650,43

District

Stadsdriehoek

Servicekosten

€ 233,01

Locatie

Stadscentrum

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

A

Oppervlakte

27m²

Advertentienummer

428015

Woongebouw

Locatie

In de buurt