• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Kralingse Kerklaan 508

€ 546,68

Excl. servicekosten

Appartement

27m²

1 Kamer

Omschrijving

LET OP! HUURTOESLAG ALLEEN MOGELIJK VANAF 23 JAAR.

Het betreft een studio van +- 27 m2. Je hebt de keuken, badkamer en toilet dus helemaal voor jezelf! De studio wordt gestoffeerd opgeleverd, voorzien van een PVC vloer, gordijnen, kookplaat, afzuigkap en koelkast.

De huidige bewoner biedt een aantal meubels ter overname aan. Een ladekast, bank en tafel € 40,-

Woongebouw De Snor
Een topplek voor wie studeert aan de Erasmus Universiteit, of iedereen die houdt van een groene omgeving en een goed bereikbare locatie. Je loopt in vijf minuten naar het metro- en busstation Kralingse Zoom. Heb je een auto? Dan parkeer je die gratis achter het gebouw. Thuis vind je gezelligheid in de gezamenlijke huiskamer met pooltafel of op een van de twee ruime dakterrassen. De actieve wooncommissie doet hier echt zijn best.

Wonen in ’s-Gravenland
In het rustige ’s-Gravenland woon je aan de rand van Kralingen, een gezellige studentenwijk waar je altijd terecht kan voor een hapje of drankje. In het Kralingse Bos haal je een frisse neus na een week hard studeren, loop je lekker hard of pak je er ’s zomers een festival. De Snor is goed bereikbaar met het ov en de auto: metro- en busstation Kralingse Zoom ligt op 5 minuten lopen en je rijdt in een paar minuten naar de snelweg. Met een kwartiertje fietsen ben je in de stad. En je woont op een steenworp afstand van de universiteit en locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam. Wel zo handig!

Lijkt dit je wat? Reageer dan op deze advertentie!

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 698,95

Adres

Kralingse Kerklaan 508

Kale huur

€ 546,68

District

's-Gravenland

Servicekosten

€ 152,27

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

C

Oppervlakte

27m²

Advertentienummer

428007

Woongebouw

Locatie

In de buurt