• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Kees van Dongenhof 69B

Delfshaven

€ 399,79

Excl. servicekosten

Kamer

23m²

Omschrijving

Hoihoi,

Ik ben Anne-Sophie, 22 jaar en ik ben bezig met mijn bachelor geneeskunde. Daarnaast dans ik veel, ben ik actief binnen de studenten (ballroom)danswereld, en spreek ik veel af met vrienden. Ik ben sportief, hou van lezen, samen koken, creatief bezig zijn, en ben vaak wel in voor spontane activiteiten. Ik zoek graag andere mensen op, en ik zoek een nieuwe vrouwelijke huisgenoot die daar ook waarde aan hecht. Ik vind het belangrijk dat we allebei ons eigen leven hebben, en elkaar af en toe op kunnen zoeken om bijvoorbeeld samen te koken en eten, te studeren, of gewoon om samen iets gezelligs te doen.

We delen natuurlijk keuken, badkamer en toilet met elkaar, en ik vind het belangrijk dat we die ruimtes ook samen leuk inrichten en schoon proberen te houden. Het is een super fijne unit op de 3e verdieping, en alles is dichtbij: metro Coolhaven is 6 minuten lopen, of 3 minuten rennen als je haast hebt :), de AH is 8 minuten lopen, en ik ben met een kwartier in het Erasmus MC.

Denk jij dat we het wel zouden kunnen vinden? Reageer dan snel met een leuk berichtje over jezelf, en wie weet kom je binnenkort hospiteren!

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 631,52

Adres

Kees van Dongenhof 69B

Kale huur

€ 399,79

District

Delfshaven

Servicekosten

€ 231,73

Locatie

Delfshaven

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

23m²

Advertentienummer

428003

Woongebouw

Locatie

In de buurt