• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Zocherstraat 145D

Prins Alexander

€ 270,88

Excl. servicekosten

Kamer

14m²

Omschrijving

Voorwaarden

Man of vrouw

Leeftijd: 18 – 21 jaar

Wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot! Je komt te wonen in een vier-persoons unit samen met twee mannen, namelijk Cameron (20, studeert Sociologie) en Nick (20, studeert Economie en Bedrijfseconomie). Onze derde huisgenoot zal ook gaan verhuizen, dus haar kamer komt binnenkort ook vrij. We delen een toilet, douche en gezamenlijke ruimte met keuken. Ook is er een leuk balkon waar je altijd kunt zitten. Wij doen overdag vaak ons eigen ding, maar staan altijd open om gezellig in de gezamenlijke ruimte te chillen of ’s avonds samen te eten. Ook nodigen we wel eens iemand uit, maar het is ’s avonds en ’s nachts eigenlijk altijd wel rustig. Kan jij iets bedenken om samen te doen? Bijvoorbeeld om samen te eten, te sporten of een uitje te plannen? Dan staan we daar altijd voor open! Verder vinden we het belangrijk om de gezamenlijke ruimten schoon en netjes te houden.

 

De flat staat aan de rand van een winkelplein met de Appie op de hoek. Station Rotterdam Alexander en winkelcentrum Alexandrium zijn met de fiets in 5 minuten bereikbaar. De campus van de EUR is met 15 minuten fietsen ook goed bereikbaar. Ben je niet zo’n fietser? Dan hoef je ook maar 10 minuten te lopen naar metrostation Oosterflank, van waaruit je in ongeveer 15 tot 20 minuten in het centrum bent.

 

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een huisgenoot die een zelfstandig eigen leven heeft en het gezellig vindt om soms samen wat te ondernemen. Denk jij dat je binnen dit profiel past? Aarzel dan niet en reageer! Wie weet tot snel!

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 439,04

Adres

Zocherstraat 145D

Kale huur

€ 270,88

District

Het Lage Land

Servicekosten

€ 168,16

Locatie

Prins Alexander

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

14m²

Advertentienummer

426010

Woongebouw

Locatie

In de buurt