• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Kruisplein 121B

€ 379,15

Excl. servicekosten

Appartement

22m²

Omschrijving

(Internationals & m/f/x welcome)

Hoi! 

Mijn huisgenoot gaat samenwonen, dus ik ben op zoek naar een nieuwe huisgenoot (bij voorkeur 21+) ?? Het huis(je) zit midden in de stad, op de 8e verdieping dus met mooi uitzicht! Dit is ook op de galerij naar het dakterras, waar je straks de hele zomer van de zon kunt genieten. We delen samen de keuken en badkamer. Er is geen woonkamer, maar we hebben wel allebei een grote kamer (21m2) waardoor je je eigen woon/slaapkamer hebt.

Kort over mij: Ik ben 24 maar zit nog midden in mijn studie. Ik ga graag naar de film (vooral naar Kino hier om de hoek), cafeetjes, en pak regelmatig de metro naar het strand. Verder hou ik van (vega) koken, live muziek, yoga en ben ik begonnen met hardlopen. 

Aangezien we met zijn tweetjes zouden wonen, lijkt het me leuk als we elkaar weten te vinden, om als het uitkomt samen te eten of iets anders te doen. Wel zonder verplichtingen, want ik vind het belangrijk dat we ook onze eigen dingen doen. Verder hou ik de keuken/badkamer graag schoon en zoek ik iemand die dit ook doet, zodat we allebei fijn kunnen wonen. Er is een vaatwasser, wat dit een stuk makkelijker maakt.

Lijkt dit je wat? Reageer dan met een berichtje over wie je bent. Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Karen

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 568,48

Adres

Kruisplein 121B

Kale huur

€ 379,15

Servicekosten

€ 189,33

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

-

Oppervlakte

22m²

Advertentienummer

426006

Woongebouw

Locatie

In de buurt