• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Brandkraanpad 179C

Kralingen-Crooswijk

€ 434,14

Excl. servicekosten

Kamer

17m²

Omschrijving

Hi kamerzoekenden, 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot vanaf midden juli! De kamer is ongeveer 19 m2 groot en heeft een eigen badkamer! De keuken en het balkon zal je delen met drie anderen. Deze zomer zal er ook nog een ander huisgenootje verhuizen, dus dat betekent dat er na jou nog een nieuw iemand komt wonen! Je komt in ieder geval samen te wonen met Gwynna (21) en Annabel (21). Even iets meer over ons!

Gwynna: 
Ik zit in mijn laatste jaar van de bachelor Geneeskunde en zal volgende jaar starten met coschappen. Verder ben ik lid bij Laurentius en vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten of lekker een serie te kijken. 

Annabel:
Ik heb net mijn eerste jaar Hbo rechten erop zitten, heb hiervoor wat andere dingen gedaan die wat minder bevielen. Daarnaast werk ik als barista wat ik echt erg leuk vind. Ook ben ik sinds kort begonnen met 1x per week boulderen wat me nogal bevalt.


Wij zijn op zoek naar een huisgenoot die zelfstandig is, maar het ook leuk vindt om af en toe samen te eten, spelletjes te spelen of een drankje te doen. 

Stuur vooral een berichtje met meer informatie over jezelf als het je leuk lijkt om hier te wonen! 

Liefs, 
Annabel en Gwynna

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 624,71

Adres

Brandkraanpad 179C

Kale huur

€ 434,14

District

De Esch

Servicekosten

€ 190,57

Locatie

Kralingen-Crooswijk

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

17m²

Advertentienummer

425047

Woongebouw

Locatie

In de buurt