• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Zocherstraat 121C

Prins Alexander

€ 270,88

Excl. servicekosten

Kamer

14m²

Omschrijving

Wij zijn een gezellig sociaal huis en erg actief. We eten in elk geval altijd samen, maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.
Wij zijn:

* Marin: een fulltime fietsen-enthousiast (meer fietsonderdelen dan schone onderbroeken in z’n kamer) en parttime fietskoerier uit Tanzania, ook augurkenliefhebber.
 
 
* Timon: AV student en een van de professioneel carnavalsvierders uit Brabant, ook skaterboy/muziekant/huisfotograaf.
 
 
* Eva: geschiedenisstudent uit Groningen, ook theeliefhebber, ex-vegetariër en mostersoepchefkok, kan ook altijd hulp gebruiken bij het terugvinden van haar sleutels/portemonnee/telefoon.
 
 
* Jula: de andere professioneel carnavalsvierder uit Brabant, inclusief zachte g en fan van alles dat met kunst te maken heeft, verder in het bezit van de grootste nagellakcollectie van het noordelijk halfrond en altijd in om te pilsen.
 
 
* Sebastiaan: Een 19-jarige student bedrijfskunde die graag zeilt en vooral vaak op de vereninging bier drinkt. Soms is hij dagen weg en staat hij ineens weer gezellig in de keuken
 
 
* Thaksiya : psychologie studente en komt ook uit Almere. Is altijd aan voor uitgaan en kan daarom ook nooit nee zeggen. Verder een grote boekenfan en vergeet eens wel hier en daar haar spullen

* Jayden: momenteel in Rio, maar snel weer te vinden in onze kleine Zocher-keuken waar ze graag Birria tacos, cheesecake en troep maakt (die de anderen dan vervolgens uit dankbaarheid opruimen). 

Wij maken onze eigen bitterballen, de zogenaamde ‘zocherbal’ en we koken met Kerst een enorm diner van 9 gangen met bijpassend wijnarrangement, gewoon voor de leuk. Marin maakt ook graag merengue om 3 uur ’s nachts, terwijl Timon en Eva tot een uur of 6 in de ochtend discussies over het herinrichten van het Nederlandse politieke systeem hebben en Jula probeert ondertussen om ons aan te krijgen voor nog één drankje, waar Thaksya ondanks dat ze al in bed ligt geen nee op kan zeggen, terwijl Sebastiaan terugkomt van de Zeil en als klap op de vuurpijl een videocall krijgen van Jayden uit Rio. Winkels op kruipafstand, de witte de withstraat is ver genoeg weg om de calorieën van al het bier er weer af te fietsen (mocht je de calorieën willen koesteren dan kun je ook de metro pakken). Denk jij een goede aanvulling te zijn op dit zooitje, stuur dan snel een berichtje.

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 432,13

Adres

Zocherstraat 121C

Kale huur

€ 270,88

District

Het Lage Land

Servicekosten

€ 161,25

Locatie

Prins Alexander

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

14m²

Advertentienummer

424011

Woongebouw

Locatie

In de buurt