• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Statenweg 774C

Stadscentrum

€ 361,11

Excl. servicekosten

Kamer

21m²

Omschrijving

Wij zoeken een nieuwe huisgenoot (V, 20-25 jaar)! International students are welcome!

 

Hoiii, wij zijn Reena (22) en Naomi (23) en we zijn op zoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot! 

Zelf hebben we allebei onze eigen drukke levens, waarbij we veel ons eigen ding doen. We zijn een rustig huis zonder verplichtingen, maar het is altijd leuk om af en toe gezellig samen te eten of iets anders te doen.  

Je kamer kijkt uit over Rotterdam en alle zonsopkomsten en zonsondergangen zijn prachtig. Verder is de ligging geweldig. De kamer zit op 5 min lopen van Rotterdam Centraal, 10 min fietsen van het EMC en 15-20 min fietsen van de EUR. Ook zitten de Appie en Dirk om de hoek. Verder hebben we een balkon, (niet onbelangrijk) een magnetron en een soort van oven. Het huis heeft geen gemeenschappelijke woonkamer, maar dat wordt wel gecompenseerd door het feit dat je eigen kamer ruim is. Huurtoeslag is mogelijk!

De kamer kan volledig gemeubileerd (bed, kast, bureau etc. etc.) worden overgekocht van onze huidige huisgenoot, aangezien zij ervoor openstaat om al haar meubilair te verkopen. 

 Wij zijn op zoek naar iemand die de gemeenschappelijke ruimtes schoon houdt, zelfstandig is, verantwoordelijkheidsgevoel heeft, maar daarnaast ook gewoon gezellig is. Verder zijn we vooral op zoek naar iemand die al in de eindfase van haar studie is. (and we're also open for a new international roommate!). 

 

Spreekt dit jou aan? Stuur ons vooral een berichtje waarin duidelijk wordt wie jij echt bent. (je hobby's, favoriete films etc. etc.). Hopelijk zien we jou dan op de hospiteeravond! 

 

 

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 550,21

Adres

Statenweg 774C

Kale huur

€ 361,11

District

Provenierswijk

Servicekosten

€ 189,10

Locatie

Stadscentrum

Type woonruimte

Kamer

Energielabel

-

Oppervlakte

21m²

Advertentienummer

424010

Woongebouw

Locatie

In de buurt