• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Puntegaalstraat 229

Delfshaven

€ 682,79

Excl. servicekosten

Appartement

48m²

Omschrijving

Ben jij huurder van Stadswonen en ben jij op zoek naar een leuke plek voor jezelf in Rotterdam? Reageer dan op deze advertentie!

Het betreft een studio op de derde etage van het oude Belastingkantoor. De studio heeft een totale oppervlakte van 52 m2. Het woon/leefgedeelte heeft een oppervlakte van 48m2 en de badkamer 4 m2. Bij deze studio worden de muren en vloer kaal opgeleverd. Dit betekent dat jij zelf dient te verven of behangen en een vloer dient te leggen. Ook is er een berging bij.

Let op: In de servicekosten zijn onder andere voorschot elektra/water/verwarming, internet en kabeltelevisie inbegrepen. 

Wonen in Delfshaven
Je woont op Coolhaveneiland, dé plek voor creatieve ondernemers. Die vind je bijvoorbeeld op de Lloydpier, waar je ook heen kan voor koffie en lunch. Stap je de deur uit, dan kijk je tegen de Euromast aan. En dat betekent dat je ook vlak bij het Park woont; ’s zomers relax je hier heerlijk in het gras of ga je naar een festival. Je fietst vanaf huis in vijf minuten naar het mooie Historisch Delfshaven waar je een lekker lokaal biertje drinkt. In tien minuten ben je in het stadscentrum. Door de mooie Maastunnel fiets je in een mum van tijd naar Zuid. Metrostation Coolhaven is zo’n vijf minuten lopen.

Puntegale is niet zomaar een woongebouw. Dit rijksmonument aan de Puntegaalstraat was vroeger een belastingkantoor, waardoor de straat ook wel bekend staat als de Pluk-me-kaalstraat. Het gebouw is gerenoveerd tot schitterende woonplek voor jong werkenden, waarbij ook aan duurzaamheid is gedacht: de toiletten worden doorgespoeld met water uit de sluis.

Belangrijk! De spelregels:
- Het contract wordt aangegaan voor een periode van maximaal 5 jaren;
- Lever een inkomensverklaring aan van 2022 aanleveren van jou en eventueel je partner;
- Indien het inkomen vanuit de inkomensverklaring niet volstaat wegens een inkomensstijging: 3 recente loonstroken van jou en eventueel je partner;

1-persoonshuishouden:
Max. 47.699 bruto jaarinkomen
2-persoonshuishouden:
Max. 52.671 bruto jaarinkomen

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 944,78

Adres

Puntegaalstraat 229

Kale huur

€ 682,79

District

Delfshaven

Servicekosten

€ 261,99

Locatie

Delfshaven

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

B

Oppervlakte

48m²

Advertentienummer

422010

Locatie

In de buurt