• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Puntegaalstraat 157

Delfshaven

€ 979,97

Excl. servicekosten

Appartement

74m²

Omschrijving

Ben jij huurder van Stadswonen en ben jij op zoek naar een leuke plek voor jezelf in Rotterdam? Reageer dan op deze advertentie!

Het betreft een drie kamer appartement op de eerste etage van het oude Belastingkantoor. De woning heeft een totale oppervlakte van 74 m2. De woonkamer met open keuken (incl. keukeneiland!) is 41 m2, de eerste slaapkamer 15 m2 en de extra slaapkamer 14 m2. Bij de woning komt ook een berging.
Let op: In de servicekosten zijn onder andere voorschot elektra/water/verwarming, internet en kabeltelevisie inbegrepen. 

Overname:
De woning wordt door Stadswonen kaal opgeleverd maar de huidige bewoners bieden wat spullen aan ter overname. Dit kan tijdens de bezichtiging besproken worden. Let op: Aan onderstaande spullen zit een vergoeding aan! De overname die door de huidige huurder is doorgegeven:
- Laminaat vloer beneden en boven;
- Keuken eiland;
- Kookplaat en vaatwasser;
- Gordijnen;
- Twee kasten;

Wonen in Delfshaven
Je woont op Coolhaveneiland, dé plek voor creatieve ondernemers. Die vind je bijvoorbeeld op de Lloydpier, waar je ook heen kan voor koffie en lunch. Stap je de deur uit, dan kijk je tegen de Euromast aan. En dat betekent dat je ook vlak bij het Park woont; ’s zomers relax je hier heerlijk in het gras of ga je naar een festival. Je fietst vanaf huis in vijf minuten naar het mooie Historisch Delfshaven waar je een lekker lokaal biertje drinkt. In tien minuten ben je in het stadscentrum. Door de mooie Maastunnel fiets je in een mum van tijd naar Zuid. Metrostation Coolhaven is zo’n vijf minuten lopen.

Puntegale is niet zomaar een woongebouw. Dit rijksmonument aan de Puntegaalstraat was vroeger een belastingkantoor, waardoor de straat ook wel bekend staat als de Pluk-me-kaalstraat. Het gebouw is gerenoveerd tot schitterende woonplek voor jong werkenden, waarbij ook aan duurzaamheid is gedacht: de toiletten worden doorgespoeld met water uit de sluis.

Belangrijk! De spelregels:
- Het contract wordt aangegaan voor een periode van maximaal 5 jaren;
- Lever een inkomensverklaring aan van 2022 aanleveren van jou en eventueel je partner;
- Indien het inkomen vanuit de inkomensverklaring niet volstaat wegens een inkomensstijging: 3 recente loonstroken van jou en eventueel je partner;

1-persoonshuishouden:
Min. 47.700 bruto jaarinkomen
2- en meerpersoonshuishouden:
Min. 52.672 bruto jaarinkomen

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 1.399,61

Adres

Puntegaalstraat 157

Kale huur

€ 979,97

District

Delfshaven

Servicekosten

€ 419,64

Locatie

Delfshaven

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

C

Oppervlakte

74m²

Advertentienummer

422007

Woongebouw

Locatie

In de buurt