De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Witte de Withstraat 42

Drie appartementen in een van de populairste straten van Rotterdam. Ook wonen in deze kunst- en cultuurhotspot? Kijk snel of er een ruimte vrij is.

Woongebouw Witte de Withstraat 42

Midden in de stad, in een bruisende straat vol eettentjes, populaire kroegen en winkels verhuren wij drie appartementen. In de Witte de Withstraat bevind woon je midden in de stad. Filmhuizen, restaurants, cafés en musea: jij loopt er zo naartoe. En ook de metro, tram en treinstations vind je op loopafstand.

 

Appartementen op toplocatie

Er zijn drie appartementen van gemiddeld 46 m2. Ieder appartement heeft een aparte woonkamer en slaapkamer. Uiteraard heb je in een appartement de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Deze woningen zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

 

Midden in het stadscentrum

Centraler wonen kan bijna niet: je woont midden op de Witte de Withstraat, vol winkels, eettentjes en bekende cafés zoals De Witte Aap en NRC. Regelmatig komt er een nieuwe zaak bij. Wandel in vijf minuten naar de Nieuwe Binnenweg voor nog meer gezelligheid, of naar de Koopgoot, Lijnbaan en Oude Binnenweg om te winkelen. Je bent ook vlak bij musea zoals de Kunsthal, het Nieuwe Instituut en bij Showroom MAMA. In de zomer zijn er festivals en evenementen om de hoek of zelfs in je straat. Hier verveel je je geen moment!

 

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
3
Doelgroep(en)
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
3
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

Witte de Withstraat 42

Adres Witte de Withstraat 42
Locatie Cool

Foto's