De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Witte de Withstraat 42

Drie ruime appartementen in het centrum van Rotterdam in dé kunst en cultuur hotspot: het Witte de Withkwartier. De ideale huurwoningen voor jou!

Wil je in een van de meest populaire straten van Rotterdam een appartement huren? Dan is dit jouw kans. Als er een appartement beschikbaar is natuurlijk, want deze gaan als warme broodjes over de toonbank.

De Witte de Withstraat staat bekend om haar bijzondere winkels, heerlijke eettentjes, fijne kroegen en unieke galeries. Dit is een van de plekken die hoog op de lijstjes van jonge starters op de woningmarkt staat. Eigenlijk hoef je de straat niet uit om alles te zien en beleven. Wil je dat toch? Op loopafstand vind je populaire winkelgebieden als Coolsingel, Koopgoot, Nieuwe Binnenweg en Lijnbaan. Zelfs de Kralingse Plas is binnen handbereik op slechts 15 minuten fietsen.

De tweekamerappartementen hebben een aparte woonkamer en aparte slaapkamer. Je kunt hier ruim en betaalbaar wonen midden in het centrum van Rotterdam.

Deze appartementen staan altijd garant voor veel reacties. Is er een appartement beschikbaar? Reageer dan snel. Sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in om inschrijfduur op te bouwen. Je vergroot dan je kans om straks een van deze mooie woningen te huren.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
3
Doelgroep(en)
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
3
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

Witte de Withstraat 42

Adres Witte de Withstraat 42
Locatie Cool

Foto's