De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Timmer

Supercentraal wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze studio’s liggen op de hoek van de historische Oude Binnenweg en het Boomgaardhof, boven een van de oudste cafés van Rotterdam. Een toplocatie, zeker voor studenten!

Woongebouw Timmer

Hier woon je midden in de stad, in een prachtige straat bomvol winkels en kroegen en boven een van de oudste cafés van Rotterdam. Het historische pand is gerenoveerd en de studio’s zijn voorzien van nieuwe vloeren. Als student huur je hier een studio, waarin je alle voorzieningen voor jezelf hebt. Voor een luxe én gezellige studententijd!

 

Studio’s voor studenten

In Timmer huur je als student een studio van gemiddeld 20 m2. Er zijn in totaal 64 studio’s in dit gerenoveerde gebouw. Timmer ligt op de hoek van Boomgaardhof 33 t/m 43 en Oude Binnenweg 106 t/m 118.

 

Midden in het stadscentrum

De Oude Binnenweg is een historische straat met prachtige gevels, midden in de binnenstad. Vol met winkels en bekende kroegen zoals Sijf, Timmer en Melief Bender. Op de Nieuwe Binnenweg, een klein stukje verderop, eet je pizza voor een studentenprijs bij Stalles of ga je een bandje kijken in Rotown. Ook de bruisende Witte de Withstraat is vlakbij; door het Boomgaardhof loop je er zo naartoe. Je hebt hier alles in de buurt: filmhuizen, festivals, musea, én het is supergoed bereikbaar met het ov. Metro’s en trams stoppen op drie minuten loopafstand op het Eendrachtsplein en naar Rotterdam Centraal is het maar vijf minuten fietsen. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
0
Doelgroep(en)

Aantal kamers
0
Aantal studio's
64
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0

Timmer

Adres Boomgaardhof 33 t/m 43 en Oude Binnenweg 106 t/m 118
Locatie Cool

Foto's