De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Tiendplein

Ruime kamers in een knus woongebouw in het Oude Westen. Achter de West-Kruiskade woon je op een hippe locatie én heel centraal.

Woongebouw Tiendplein

Een klein woongebouw met twaalf kamers in het Oud Westen, gelegen aan Tiendstraat 2. Je woont achter de bekende West-Kruiskade vol eettentjes, kroegen en winkels met spullen uit alle windstreken. Ook de Nieuwe Binnenweg is dichtbij. Het centraal station is maar tien minuutjes lopen.

 

Ruime studentenkamers

In woongebouw Tiendplein huur je als student een kamer van gemiddeld 28 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met maar één huisgenoot. Je hebt dus veel privacy.

 

Wonen in het Oude Westen

Het Oude Westen is een levendige wijk in het centrum van Rotterdam. Er zijn talloze eettentjes, kroegen en terrassen, maar ook genoeg kunst en cultuur. Filmhuis KINO is op loopafstand, net als de Pathé-bioscoop en De Doelen bij Schouwburgplein. In het Wijkpark bezoek je in de zomer een foodfestival en op de West-Kruiskade doe je je dagelijkse boodschappen in een van de vele toko’s of in de supermarkt. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand. Studeer je aan het Erasmus MC of daar in de buurt? Dan fiets je in drie minuten naar college. Lekker dichtbij, wel zo handig!

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
3
Doelgroep(en)

Aantal kamers
12
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Aansluiting is aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine met eventueel droger.
Internet regelen bewoners zelf
Geen eigen parkeerfacitliteit, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

Tiendplein

Adres Tiendstraat 2
Locatie Oude Westen

Foto's