De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Snellinck I

Moderne woningen, met eigen berging en vaak met balkon of dakterras! Is straks een van deze appartementen van jou?

Huren in Snellinck I

Een modern woongebouw met eigen parkeergarage in bruisend Delfshaven. Hier woon je met allemaal jonge mensen in één gebouw. Dat maakt het extra gezellig een praatje met de buren te maken als je een luchtje gaat scheppen op je eigen balkon of dakterras.

 

Appartementen met eigen parkeerplek

In dit gebouw verhuren we tweekamerappartementen van gemiddeld 42 m2. Je hebt daarbij een eigen berging in het souterrain. In een appartement heb je alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet. Sommige woningen hebben een balkon of dakterras. Heb je een auto? Dan huur je hier je eigen parkeerplaats tegen speciaal tarief in de parkeergarage bij het gebouw. De woningen zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

 

Wonen in Delfshaven

Om de hoek van de ’s-Gravendijkwal en vlak bij de Nieuwe Binnenweg woon je hier in het gezellige Delfshaven. In de wijk Middelland voel je de rust van een woonwijk met groene singels en brede lanen. Om de hoek van je straat sta je oog in oog met de Euromast. Je loopt dus zo naar het Park, waar je ’s zomers heerlijk relaxt of de bbq aansteekt. Metrostation Dijkzigt en het Erasmus Medisch Centrum zijn vlakbij. Je fiets in 5 minuten naar de Witte de Withstraat of richting de winkels van de Oude Binnenweg en Lijnbaan.

 

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
4
Doelgroep(en)
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
63
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Elk appartement heeft een eigen berging
KennisGlas aanwezig
Parkeergarage aanwezig, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Gedeelde buitenruimte

Snellinck I

Adres Snellinckstraat 6
Locatie Middelland

Foto's