De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Puntegaalstraat 23

Hier kun je ruime studio’s en appartementen huren in een uniek pand. Het zijn ideale huurwoningen voor jong werkenden in het mooie Delfshaven, dicht bij het centrum en Het Park (Euromast).

Het voormalige Belastingkantoor aan de 'Pluk-me-kaal-straat' ligt op het multiculturele Coolhaveneiland met veel creatieve bedrijvigheid. Met de fiets of het OV ben je binnen tien minuten in het centrum. In de directe omgeving vind je een breed aanbod van allerlei supermarkten, het Erasmus MC, Het Park (Euromast) en meerdere metrostations. En natuurlijk Historisch Delfshaven, hét centrum voor kunst, antiek en creativiteit van Rotterdam.

 

De appartementen en studio’s zijn ideale huurwoningen voor starters op de woningmarkt, alleen of als je wilt samenwonen met je partner. Je hebt een ruime woning met je eigen badkamer, keuken en toilet. Alle appartementen en studio’s zijn bestemd als huurwoning voor jongeren en dus woon je hier met andere jong werkenden samen. Gezellig én handig voor het uitwisselen van tips over wonen, werken en leven in Rotterdam.

Woon-werkcombinatie
Heb je een eigen bedrijf of wil je hiermee starten? In het woongebouw zijn 11 appartementen gericht op woon-werkcombinaties. Je kunt dan je bedrijf aan huis voeren. Staat er een woon-werkcombinatie te huur, reageer dan snel. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op.

 

Sta je ingeschreven en is er een appartement of studio beschikbaar? Reageer dan snel. Sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in en bouw inschrijfduur op. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je een kamer, studio of appartement toegewezen krijgt.

 

Nieuwsgierig? Lees hier het interview met de bewoners van het oude belastingkantoor, het woongebouw Puntegale

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
7
Doelgroep(en)
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
47
Aantal appartementen
154
Aantal shortstay kamers
0

Puntegale

Adres Puntegaalstraat 23 t/m 479
Locatie Delfshaven

Foto's