De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Goudsewagenstraat

Studentenkamers en studio’s midden in het centrum van Rotterdam, sommige zelfs met eigen balkon. Vlak bij bekende hotspots zoals de Markthal, de terrassen van de Oude Haven en – niet onbelangrijk – de universiteit en hogescholen.

Woongebouw Goudsewagenstraat

In de Goudsewagenstraat huur je als student een kamer, studio of appartement in het centrum van Rotterdam. Je woont vlak bij Oostplein en in de buurt van de Blaak met de indrukwekkende Markthal. Met de Hoogstraat om de hoek en de Oude Haven op een steenworp afstand verveel je je hier nooit.

 

Kamers, studio’s en appartementen voor studenten

De kamers in woongebouw Goudsewagenstraat zijn gemiddeld 18 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met maar één andere huisgenoot. Je hebt dus veel privacy. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 29 m2 en de appartementen zijn gemiddeld 39 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Het gebouw heeft zestien kamers, vier studio’s en negen appartementen.

 

Midden in de stad

Dankzij de centrale ligging van dit gebouw woon je in de buurt van een heleboel hotspots. Op vijf minuten lopen vind je de Markthal (en dus ook de ‘gewone’ markt), de centrale bibliotheek en (trein)station Blaak. Zin om een terrasje te pakken tussen de andere studenten? Je bent zo in de Oude Haven. Maar ook in het Industriegebouw kan je terecht voor een hapje of drankje. Studeren doe je in Café@Home, bij jou in de straat. De andere kant op ben je snel op de gezellige Oostzeedijk, vol studentenkroegen. Het is tien minuten fietsen naar het Kralingse Bos. De hogescholen en universiteit zijn ook op fietsafstand.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
6
Doelgroep(en)

Aantal kamers
16
Aantal studio's
4
Aantal appartementen
9
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
Aansluiting voor internet aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Goudse Wagenstraat

Adres Goudsewagenstraat 48
Locatie Stadsdriehoek

Foto's