De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Goudse Wagenstraat

Studentenkamers, studio’s en appartementen midden in het centrum van Rotterdam, vlakbij de Oude Haven. Met de trein en metro om de hoek en veel horeca in de buurt is het een ideale woonplek voor studenten en jongeren.

Goudse Wagenstraat

In woongebouw Goudse Wagenstraat huur je een studentenkamer, studio of appartement. Ideaal voor studenten en jong werkenden. Je woont er rustig, en toch op loopafstand van het bruisende centrum van Rotterdam.


Type kamer, studio en appartement

De studentenkamers zijn allemaal tweepersoons units. Je deelt je de keuken en badkamer dus maar met één andere student. Een luxe in studentenland! Huur je een studio of appartement, dan heb je deze voorzieningen helemaal voor jezelf. Erg handig zijn de gezamenlijke wasruimte en fietsenstalling in het gebouw.  


Omgeving Goudse Wagenstraat

Om de hoek van de Goudse Wagenstraat vind je de Hoogstraat waar de laatste jaren steeds meer hippe eettentjes zijn geopend, zoals de Urban Bakery en het Kattencafé. Bij Adem Inn is praten verboden, dus kun je er heerlijk in stilte studeren of werken. Even verderop kun je bij het Industriegebouw goed uiteten en is Cafe@Home de bekendste studeerplek onder Rotterdamse jongeren. Ga je de andere kant op dan kom je uit bij een andere studentenspot; de Oude Haven, waar de feestjes tot laat doorgaan en de terrassen altijd bomvol zitten.  

In de Goudse Wagenstraat woon je tussen treinstation Rotterdam Blaak en metrostation Oostplein in, handig!  Op de fiets is de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.


Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Goudse Wagenstraat? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer, studio of appartement beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
6
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
16
Aantal studio's
4
Aantal appartementen
9
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
Aansluiting voor internet aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Goudse Wagenstraat

Adres Goudse Wagenstraat 48
Locatie Stadsdriehoek

Foto's