De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Elisabethhof

Huren in Rotterdam Kralingen in een bijzonder pand met gerenoveerde historische woningen en unieke nieuwbouwappartementen. Met patioterras én parkeerplaatsen voor bewoners.

De elf appartementen in dit gebouw zijn ideale, betaalbare huurwoningen voor jong werkenden. In Oud-Kralingen woon je rustig en groen en toch kun je kiezen uit de meest leuke restaurants en cafés, vaak met terras. De Oostzeedijk staat bekend als uitgaansgebied en ook Oostplein ligt bij je om de hoek. Wil je toch naar het centrum? Binnen tien minuten fietsen sta je op Coolsingel, of je pakt het openbaar vervoer.
De Kralingse Plas vind je op vijf minuten fietsen. Een heerlijke plek om een rondje hard te lopen, te fietsen of gewoon met een boek in het gras te liggen.

 

In de zomer geniet je van een heerlijk zonnetje op het patioterras en als je een auto hebt, dan kun je die parkeren op de afgesloten, overdekte parkeerplaatsen. Hoe luxe!

 

We hebben hier regelmatig twee- of driekamerappartementen te huur waar we veel reacties op krijgen. Is er een appartement beschikbaar?  Reageer dan snel. Als je nog niet ingeschreven staat, schrijf je dan in. Zo bouw je inschrijfduur op en heb je een grotere kans om straks één van deze fijne appartementen te huren.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
2
Doelgroep(en)
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
11
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Parkeergarage aanwezig, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een patioterras aanwezig

Elisabethhof

Adres Elisabethhof 14 t/m 30 & Struisenburgdwarsstraat 183 t/m 191
Locatie Struisenburg

Foto's