De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Dijckhove

Je eigen appartement met balkon, op een steenworp afstand van Witte de Withstraat en Museumpark? Dan is Dijckhove aan de Westzeedijk voor jou een topplek!

Woongebouw Dijckhove

Dijckhove ligt aan de Westzeedijk 7-243; je woont hier vlak bij de grote musea van Rotterdam, bij de gezellige Veerhaven en je bent zo op Zuid. Bovendien woon je om de hoek van de Witte de Withstraat, waar altijd wat te doen is. Dijckhove is een voormalig serviceflat, er woont hier dus een leuke mix van jong en oud.

 

Je appartement heeft een eigen balkon. Het gebouw heeft een grote recreatieruimte met een keukentje en een bar, die je kan afhuren voor je eigen feestje. En zelfs de was doen is hier gezellig, want er is een gezamenlijke wasmachineruimte.

 

Appartementen aan de Westzeedijk

De 119 appartementen in Dijckhove zijn gemiddeld 52 m2. Allemaal hebben ze een eigen balkon. Heb je een auto? Onder het gebouw is een afgesloten parkeerterrein waar bewoners een plek huren tegen een speciaal tarief.

 

Wonen in het centrum

Je woont in de wijk Dijkzigt, naast het Museumpark. De Kunsthal, Het Nieuwe Instituut en Boijmans van Beuningen zijn om de hoek. De gezellige Veerhaven in het Scheepvaartkwartier ligt voor je deur, net als Het Park bij de Euromast. Voor leuke kroegen, hippe eettentjes en bijzondere winkels ga je naar de Witte de Withstraat of de Nieuwe Binnenweg; je loopt er in een paar minuten naartoe. Over de Erasmusbrug vind je nog meer Rotterdamse hotspots. De tram stopt voor de deur en de metrohaltes Eendrachtsplein en Leuvehaven zijn op loopafstand.

 

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

 

 

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
8
Doelgroep(en)
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
119
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Lift aanwezig

Dijckhove

Adres Westzeedijk. 7
Locatie Dijkzigt

Foto's