De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

De Scheg

Studentenkamers in een kleinschalig woongebouw voor vijftien studenten. Je woont in de buurt van de beroemde Hofbogen, op loopafstand van het centrum en centraal station en op fietsafstand van vrijwel alle onderwijsinstellingen.

Hier kun je een betaalbare kamer huren op een centrale plek in Rotterdam. Het Oude Noorden is een wijk in opkomst waar een mooie mix van creatievelingen, ondernemers, studenten, gezinnen, rijk en arm, jong en oud woont. Je hebt hier prachtige pleinen, culturele winkels, heerlijke koffie- en eettentjes én rustige groene plekken. Eigenlijk hoef je de wijk niet uit. Wil je dat toch, dan sta je binnen tien minuten lopen midden in het centrum. Met een kwartier fietsen zijn onderwijsinstellingen als de Erasmus Universiteit en vrijwel alle locaties van Hogeschool Rotterdam en InHolland te bereiken.

 

De kamers zijn meerpersoons studentenkamers. Je hebt je eigen kamer en deelt de keuken, badkamer en het toilet met meerdere studenten. Omdat het een kleinschalig woongebouw is voor slechts vijftien studenten, lijkt het net één groot studentenhuis maar dan met meerdere keukens, badkamers en toiletten. Als je hier een kamer huurt, dan heb je zeker een gezellige studententijd.

 

Staat er een kamer te huur, reageer dan snel. Is er geen kamer vrij, houdt dan de website goed in de gaten. Als je nog niet staat ingeschreven als woningzoekende, vul dan het inschrijfformulier in. De kamers worden toegewezen op basis van inschrijfduur. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe sneller je een kamer kunt huren.

 

Nieuwsgierig? Lees een interview  met bewoners in Rotterdam Noord

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
5
Doelgroep(en)

Aantal kamers
15
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
wasmachineaansluiting aanwezig op de wooneenheid
Aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

De Scheg

Adres Rechter Rottekade 395 t/m 403
Locatie Oude Noorden

Foto's