De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

1e Middellandstraat

Om de hoek van de West-Kruiskade, in een superlevendig deel van de stad, ligt dit woongebouw voor studenten. Met de Nieuwe Binnenweg, filmhuis KINO en Rotterdam CS op loopafstand woon je hier lekker centraal.

Wonen aan de 1e Middellandstraat

De 1e Middellandstraat en de West-Kruiskade in het verlengde daarvan zitten vol leuke eettentjes en toko’s; hier doe je je boodschappen, of bij een van de grote supermarkten in de buurt. Je loopt in tien minuten naar Museumpark en dus ook naar de locaties van Hogeschool Rotterdam die daar in de buurt zijn. In de zomer neem je je huisgenoten mee naar het Wijkpark een gezellig food festival.

 

Kamers voor studenten

Aan de 1e Middellandstraat huur je als student een van de zes kamers van gemiddeld 30 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met één huisgenoot.

 

Bruisend Delfshaven

Je woont om de hoek van een van de meest levendige straten van Delfshaven: de West-Kruiskade. Sla af de Gouvernestraat in voor een film of drankje in KINO. Dan ben je al bijna op de Nieuwe Binnenweg, vol leuke eettenten, koffiebarretjes en een heleboel cafés. Je fietst vanaf huis in minder dan tien minuten naar het Vroesenpark, waar je lekker relaxt in het gras of de barbecue aansteekt. Het is maar vijf minuten fietsen naar het Erasmus MC en drie locaties van Hogeschool Rotterdam.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Woonlagen
3
Doelgroep(en)

Aantal kamers
6
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger
Fietsenberging aanwezig
Internet regelen bewoners zelf
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

1e Middellandstraat

Adres 1e Middellandstraat 12
Locatie Oude Westen

Foto's