• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Witte de Withstraat 42

Drie appartementen in een van de populairste straten van Rotterdam. Ook wonen in deze kunst- en cultuurhotspot? Kijk snel of er een ruimte vrij is.

Woongebouw Witte de Withstraat 42

Midden in de stad, in een bruisende straat vol eettentjes, populaire kroegen en winkels verhuren wij drie appartementen. In de Witte de Withstraat bevind woon je midden in de stad. Filmhuizen, restaurants, cafés en musea: jij loopt er zo naartoe. En ook de metro, tram en treinstations vind je op loopafstand.

Appartementen op toplocatie

Er zijn drie appartementen van gemiddeld 46 m2. Ieder appartement heeft een aparte woonkamer en slaapkamer. Uiteraard heb je in een appartement de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Deze woningen zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Midden in het stadscentrum

Centraler wonen kan bijna niet: je woont midden op de Witte de Withstraat, vol winkels, eettentjes en bekende cafés zoals De Witte Aap en NRC. Regelmatig komt er een nieuwe zaak bij. Wandel in vijf minuten naar de Nieuwe Binnenweg voor nog meer gezelligheid, of naar de Koopgoot, Lijnbaan en Oude Binnenweg om te winkelen. Je bent ook vlak bij musea zoals de Kunsthal, het Nieuwe Instituut en bij Showroom MAMA. In de zomer zijn er festivals en evenementen om de hoek of zelfs in je straat. Hier verveel je je geen moment!

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Eigen aansluiting in woning

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Witte de Withstraat 42

Wijk

Cool (Stadscentrum)