• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Westersingel 27

Studentenkamers midden in de stad. Centraler wonen kan bijna niet. Om de hoek bij bruisende straten als Witte de With en de Nieuwe Binnenweg. Een topplek om je studententijd door te brengen!

Westersingel 27

In woongebouw Westersingel 27 huur je een studentenkamer midden in het centrum van Rotterdam. De Westersingel zit vol met eettentjes en winkels, maar ook woon je om de hoek bij de bruisende Witte de With en de Nieuwe Binnenweg. Tram, metro en trein… al het openbaar vervoer vind je in eigen straat. Een ideale plek voor studenten!

Omgeving Westersingel

In de Westersingel kun je goed eten en uitgaan. Je begint je avond met bitterballen bij Boca’s, haalt een cocktail bij Stirr, en gaat de nacht in met een dansje bij de Vibes. Even verderop zit de Nieuwe Binnenweg, waar met kroegen als Stalles en Boudewijn en poppodium Rotown. De Witte de Withstraat is favoriet bij veel studenten. Met bekende spots als het NRC, de Witte Aap en het Zwarte Schaap. Even geen zin in een feestje? Struin eens door de buurt en ontdek de kleurrijke street art. Of bezoek de Kunsthal of Boijmans rondom het Museumplein. In de zomer kun je op dit plein naar festivals zoals de Parade en de Pleinbioscoop.  

Tram, metro en trein… al het openbaar vervoer vind je in eigen straat. Verschillende trams stoppen voor je deur, metrohalte Eendrachtsplein zit aan de overkant en met 5 minuten lopen ben je bij Centraal station. Aan het Museumpark grenst Hogeschool Rotterdam en met de fiets ben je binnen 20 minuten bij de Erasmus Universiteit.       

Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Westersingel 27? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Faciliteiten

buitenruimte

Er is een tuin aanwezig

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

veilig wonen

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

10

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Westersingel 27

Wijk

Oude Westen (Stadscentrum)