• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Timmer

Boomgaardhof - Timmer
Boomgaardhof - Timmer
Boomgaardhof - Timmer
Boomgaardhof - Timmer

Supercentraal wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze studio’s liggen op de hoek van de historische Oude Binnenweg en het Boomgaardhof, boven een van de oudste cafés van Rotterdam. Een toplocatie, zeker voor studenten!

Woongebouw Timmer

Hier woon je midden in de stad, in een prachtige straat bomvol winkels en kroegen en boven een van de oudste cafés van Rotterdam. Het historische pand is gerenoveerd en de studio’s zijn voorzien van nieuwe vloeren. Als student huur je hier een studio, waarin je alle voorzieningen voor jezelf hebt. Voor een luxe én gezellige studententijd!

Studio’s voor studenten

In Timmer huur je als student een studio van gemiddeld 20 m2. Er zijn in totaal 64 studio’s in dit gerenoveerde gebouw. Timmer ligt op de hoek van Boomgaardhof 33 t/m 43 en Oude Binnenweg 106 t/m 118.

Midden in het stadscentrum

De Oude Binnenweg is een historische straat met prachtige gevels, midden in de binnenstad. Vol met winkels en bekende kroegen zoals Sijf, Timmer en Melief Bender. Op de Nieuwe Binnenweg, een klein stukje verderop, eet je pizza voor een studentenprijs bij Stalles of ga je een bandje kijken in Rotown. Ook de bruisende Witte de Withstraat is vlakbij; door het Boomgaardhof loop je er zo naartoe. Je hebt hier alles in de buurt: filmhuizen, festivals, musea, én het is supergoed bereikbaar met het ov. Metro’s en trams stoppen op drie minuten loopafstand op het Eendrachtsplein en naar Rotterdam Centraal is het maar vijf minuten fietsen. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

veilig wonen

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Studio's

64

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Boomgaardhof 33 t/m 43 en Oude Binnenweg 106 t/m 118

Wijk

Cool (Stadscentrum)