• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Het Klooster

In dit oude klooster is het bijzonder wonen als student. Huur een studio of appartement met mooie architectuur, op een plek waar meer dan honderd jaar geleden nonnen en schoolkinderen rondliepen.

Woongebouw ‘t Klooster

In dit prachtige, voormalige klooster uit 1912 huur je als student nu een appartement of studio. Je woont in een gebouw met bijzondere architectuur; zowel binnen als buiten zie je veel oorspronkelijke details. Het oude klooster wordt ook gebruikt voor muziek- en danslessen, workshops en andere activiteiten georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk. Een multifunctionele en levendige plek dus! En op een mooie locatie, want je woont hier op een paar minuten lopen van de Bergweg met veel gezellige eettentjes en aan de rand van Crooswijk.

Studio’s en appartementen voor studenten

‘t Klooster heeft 16 studio’s van gemiddeld 38 m2 groot. Daarnaast verhuren we 27 appartementen van 50 m2

Wonen in het Oude Noorden

Het Oude Noorden is een karakteristieke wijk in Rotterdam, met bekende straten als de Bergweg, Zwart Janstraat, Zwaanshals en het Noordplein op loopafstand van huis. Als je graag relaxt in het gras of een rondje hardloopt, dan is dit de perfecte uitvalsbasis: je woont tussen het Kralingse Bos, Vroesenpark en de Bergse Plas in. In zeven minuten fiets je naar het centrum. Zin in een feestje? Wandel via de Luchtsingel naar de Biergarten of naar Annabel. Je huis is goed bereikbaar: dicht bij de snelweg en op vijf minuten fietsen van treinstation Rotterdam Noord. Trams stoppen op drie minuten lopen van huis.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

internet

Internet regelen bewoners zelf

buitenruimte

tuin en dakterras

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

inpandige fietsenberging

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

veilig wonen

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

klein

Studio's

12

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Hammerstraat 63 - 99

Wijk

Oude Noorden (Noord)