• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Schiedamsesingel 129-131

Zo’n kans krijg je maar zelden: een appartement van ruim 80 m2 in hartje centrum, met een tuin! Om de hoek van de Witte de Withstraat woon je midden in een kunst- en cultuurhotspot.

Woongebouw Schiedamsesingel

Je woont in een ruim appartement aan een rustige straat, op een steenworp afstand van de bruisende Witte de Withstraat. Restaurants, cafés, filmhuizen en musea: jij loopt er zo naartoe. Blijf je liever thuis? Bij mooi weer relax je lekker in je eigen tuin.

Ruime appartementen

We verhuren drie appartementen met een gemiddelde oppervlakte van 84 m2 en een tuin. De appartementen zijn allemaal anders ingedeeld. Uiteraard heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Deze woningen zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Midden in het stadscentrum

Je woont hier midden in het centrum van Rotterdam, achter de leuke Witte de Withstraat vol winkels, eettentjes en bekende cafés zoals De Witte Aap. Fiets in drie minuten naar de Nieuwe Binnenweg voor meer hapjes, drankjes en muziek, of ga naar de Koopgoot, Lijnbaan en Oude Binnenweg om te winkelen. Vlak bij de Kunsthal, Boijmans en Het Nieuwe Instituut haal je je hart op wat betreft kunst. Je wekelijkse boodschappen doe je goedkoop op de markt op de Binnenrotte. Een tophuis op een toplocatie!

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

buitenruimte

Er is een tuin aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Eigen aansluiting in woning

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Schiedamsesingel 129 -131

Wijk

Cool (Stadscentrum)