• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Rodenrijsestraat

Het is mooi wonen in het Liskwartier! Om de hoek van de Bergweg en op een paar minuten fietsen van de Zwaanshals woon je in een gezellige buurt.

Woongebouw Rodenrijsestraat 92

Als je een van deze vier appartementen huurt, woon je achter de Bergsingel en op een paar minuten lopen van de Bergweg met veel gezellige eettentjes en winkels. Relax lekker aan de Bergse Plas of fiets richting centrum door het Oude Noorden via de Zwart Janstraat of Zwaanshals.

Vier appartementen

De vier appartementen zijn gemiddeld 38 m2 groot en hebben een woonkamer, slaapkamer een aparte keuken. Een van de appartementen heeft een tuin. Deze woonruimtes zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Wonen in het Liskwartier

Het Liskwartier in Rotterdam-Noord is een prachtige wijk om te wonen. Aan de ene kant zoek je de rust op aan de Berge Plas, waar je met 10 minuten fietsen bent. En aan de andere kant ben je zo in het centrum, bijvoorbeeld bij de Hofbogen waar je het dakpark op kan. ’s Zomers spring je op de fiets met je barbecue en flesje wijn en ben je in zeven minuten bij het Vroesenpark. Voor je boodschappen heb je ruime keus uit supermarkten en kleinere winkels op het Eudokiaplein. Je huis is goed bereikbaar: dicht bij de snelweg en op vijf minuten fietsen van treinstation Rotterdam Noord. 

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Rodenrijsestraat 92

Wijk

Liskwartier (Noord)