• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Puntegaalstraat 23

Puntegale met zijn bijzondere architectuur, hoge ramen en plafonds werd vroeger gebruikt als belastingkantoor. In dit rijksmonument vind je een zeldzame paternosterlift en een prachtig atrium. Wie hier woont, kan daar iedere dag van genieten.

Woongebouw Puntegale

Puntegale is niet zomaar een woongebouw. Dit rijksmonument aan de Puntegaalstraat was vroeger een belastingkantoor, waardoor de straat ook wel bekend staat als de Pluk-me-kaalstraat. Het gebouw is gerenoveerd tot schitterende woonplek voor jong werkenden, waarbij ook aan duurzaamheid is gedacht: de toiletten worden doorgespoeld met water uit de sluis. Er is een servicemedewerker aanwezig die pakketjes aanneemt of je de trap uitleent als je iets wil ophangen aan je (heel) hoge plafond. Op het gezamenlijke dakterras is het ’s zomers lekker relaxen. Heb je een auto? Die kan je kwijt in de parkeergarage bij het gebouw.

In Delfshaven vind je leuke kroegen, eettentjes en winkels met spullen uit alle windstreken. En hadden we al gezegd dat je uitkijkt op de Euromast?

Wil je meer weten? In de brochure vind je meer informatie. 

Appartementen en studio’s voor jongeren

In Puntegale zijn er 47 studio’s van gemiddeld 40 m2. De 154 appartementen zijn gemiddeld 62 m2. Er is een gezamenlijk dakterras en sommige woonruimtes hebben een eigen balkon. Je kan je auto kwijt op het parkeerdek of in de parkeergarage. De woonruimtes zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken. In dit gebouw is een bewonersvereniging actief met een eigen website.

Wonen in Delfshaven

Je woont op Coolhaveneiland, dé plek voor creatieve ondernemers. Die vind je bijvoorbeeld op de Lloydpier, waar je ook heen kan voor koffie en lunch. Stap je de deur uit, dan kijk je tegen de Euromast aan. En dat betekent dat je ook vlak bij het Park woont; ’s zomers relax je hier heerlijk in het gras of ga je naar een festival. Je fietst vanaf huis in vijf minuten naar het mooie Historisch Delfshaven waar je een lekker lokaal biertje drinkt. In tien minuten ben je in het stadscentrum. Door de mooie Maastunnel fiets je in een mum van tijd naar Zuid. Metrostation Coolhaven is zo’n vijf minuten lopen.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizersFaciliteiten

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Groot

Studio's

47

Woonlagen

7

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Puntegaalstraat 23 t/m 479

Wijk

Delfshaven (Delfshaven)