• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Oude Binnenweg 95B

keuken

Kamers aan de historische Oude Binnenweg, tegenover een van de oudste cafés van Rotterdam; dat is wonen op een toplocatie! Een gezellig woongebouw voor negen studenten, met meerdere badkamers en een groot terras.

Woongebouw Oude Binnenweg 95B

Wil jij hartje Rotterdam wonen? Dan ben je aan het juiste adres in deze levendige straat bomvol eettentjes, winkels en kroegen met een bijzondere geschiedenis. Een gebouw met negen kamers waarin je de keuken met z’n allen deelt en op het gezamenlijke terras bijpraat met je huisgenoten; dat wordt zeker weten gezellig!

Kamers voor studenten

Op de Oude Binnenweg huur je als student een van de negen kamers van gemiddeld 16 m2. Er zijn meerdere gedeelde badkamers en toiletten en er is één gezamenlijke keuken, die grenst aan een groot terras.

Midden in het stadscentrum

De Oude Binnenweg bruist. De historische straat zit vol winkels en bekende kroegen zoals Sijf, Timmer en Melief Bender. Loop door naar de Nieuwe Binnenweg voor nog meer gezellige hotspots of vind ze in de bruisende Witte de Withstraat op een paar minuten loopafstand. Filmhuizen, restaurants, cafés en musea zijn allemaal in de buurt. Hier verveel je je geen moment! En wat handig is: metro’s en trams stoppen op drie minuten lopen op het Eendrachtsplein. Naar Rotterdam Centraal is het maar vijf minuten fietsen. En heel belangrijk: de universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

9

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Oude Binnenweg 95

Wijk

Cool (Stadscentrum)