• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Oostzeedijk 76/84

Een gezellig studentenhuis in Kralingen aan de Oostzeedijk, tussen de eetcafés, terrassen en populaire studentenkroegen. De Erasmus Universiteit en hogescholen zijn vlak bij huis.

Wonen aan de Oostzeedijk

Dit studentenhuis is een van onze 21 woongebouwen in Kralingen. Hier ben je omringd door studenten. Een hartstikke gezellige plek om te wonen dus. In de gemeenschappelijke tuin van dit woongebouw maak je zo nieuwe vrienden. Op je eigen kamer vind je rust. Je hebt hier zelfs een eigen badkamer, echt een luxe!

Kamers voor studenten

Dit studentenwoongebouw heeft 40 kamers van gemiddeld 21 m2 met een eigen badkamer en toilet. De keuken, die je deelt met meerdere personen, is al snel een ontmoetingsplek waar je andere studenten leert kennen. Net als de gemeenschappelijke binnentuin. In dit gebouw is een wooncommissie actief.

Studentenleven in Kralingen

Als je aan de Erasmus Universiteit studeert, kan je bijna niet dichter bij de campus wonen. Locatie Kralingse Zoom van de Hogeschool Rotterdam ligt ernaast. De tramhalte voor de deur is fijn als je even de stad in wil. Wat Kralingen zo’n leuke studentenbuurt maakt? In jouw straat, de Oostzeedijk, barst het van de kroegen en eetcafeetjes. Je hoeft je hier nooit te vervelen. Aan de andere kant vind je het Kralingse Bos en de Plas, waar je heerlijk hardloopt, relaxt in het gras of een festival pakt. In tien minuten fiets je naar het centrum.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een tuin aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

40

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Oostzeedijk 76 t/m 84

Wijk

Struisenburg (Kralingen-Crooswijk)