• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Mathenesserdijk 315

Kamers en studio’s in levendig Delfshaven. Midden in de gezelligheid van de multiculturele wijk Tussendijken en vlak bij de historische kern van Delfshaven.

Wonen aan de Mathenesserdijk

Aan de Mathenesserdijk woon je als student goed. In een kamer of studio in een levendige buurt. Winkelstraat Schiedamseweg zit om de hoek, het sfeervolle Historisch Delfshaven is op loopafstand en binnen 5 minuten ben je op de fiets in M4H, een gebied vol pop-uphoreca, kleine ondernemingen en Dakpark Delfshaven om te relaxen in het gras.

Zelfstandige kamers en studio’s

Als student huur je hier een studio (gemiddeld 25 m2) of een kamer (gemiddeld 20 m2). In een studio heb je de keuken, badkamer en toilet voor jezelf. Woon je in een kamer, dan deel je alles gezellig. Er zijn 16 kamers en 4 studio’s in woongebouw Mathenesserdijk 315.

Wonen in Delfshaven

De wijk Tussendijken ligt in Delfshaven: een multiculturele, levendige wijk met kleine winkeltjes, vlakbij het water van de Schie. Aan het einde van de straat stap je zo op de metro of tram richting centrum. Of je loopt de veelzijdige Nieuwe Binnenweg af en stopt ondertussen bij leuke zaakjes, koffietenten of in een kroeg. Vanaf je woongebouw fiets je in minder dan tien minuten naar de pont die je naar de RDM Campus brengt.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

16

Studio's

4

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Mathenesserdijk 315

Wijk

Tussendijken (Delfshaven)