• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

De Scheg

Een knus woongebouw voor studenten in het gezellige Oude Noorden, direct aan het water van de Rotte en vlak bij het centrum. Naar huis lopen is een hele beleving via de knalgele Luchtsingel.

Woongebouw De Scheg

Dit kleine woongebouw ligt in een rustige buurt in het Oude Noorden, direct aan de Rechter Rottekade (nummer 395-403). Je woont vlak bij de beroemde Hofbogen en op loopafstand van het Noordplein, de Zwart Janstraat en Zwaanshals. Met plek voor vijftien studenten lijkt het net een groot studentenhuis, maar dan met meerdere keukens, badkamers en toiletten.

Vijftien kamers voor studenten

De vijftien kamers in De Scheg zijn gemiddeld 18 m2 en zijn verdeeld over vijf verdiepingen. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met meerdere huisgenoten.

Wonen in het Oude Noorden

Het Oude Noorden is een mooie, karakteristieke wijk in Rotterdam. Je woont hier op maar tien minuten lopen van het centrum, maar eigenlijk hoef je de wijk niet uit: er zijn genoeg hippe eet- en koffietentjes in de buurt en voor je boodschappen ga je naar de Zwart Janstraat of naar de markt op het Noordplein. De Hofbogen zijn maar een paar minuten van huis. Loop die kant op over de opvallende Luchtsingel en relax aan de andere kant met een biertje in Biergarten. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand en Rotterdam Centraal is vlak bij huis.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

wasmachineaansluiting aanwezig op de wooneenheid

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

15

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Rechter Rottekade 395 t/m 403

Wijk

Oude Noorden (Noord)