• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Burgemeester Meineszlaan 29

Wonen in een statig pand? Dit kleine woongebouw aan een mooie, historische straat in gezellig Delfshaven heeft een leuke mix van studenten een jongeren.

Wonen aan Burgemeester Meineszlaan 29

Aan deze laan vol historische panden woon je in een statig huis om de hoek van de Heemraadssingel, waar je omringd bent door groen. Hier vinden studenten en jong werkenden een woonruimte in een knus gebouw. In Delfshaven ga je naar hippe eettentjes en cafés en Rotterdam Centraal is op zo’n vijf minuten fietsen.

Woongebouw voor studenten en werkenden

Aan de Burgemeester Meineszlaan huur je als student een van de twee kamers van gemiddeld 13 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met je huisgenoot. Wie al bij ons huurt, kan hier doorverhuizen naar een van de vier appartementen van 57 m2.

Bruisend Delfshaven

De Burgemeester Meineszlaan in het Nieuwe Westen ziet er statig uit, maar toch woon je in een gemixte, levendige buurt. Om de hoek van de groene Heemraadssingel en vlak bij de 1e Middellandstraat, vol met winkeltjes, verveel je je niet snel. Richting het centrum kom je over de West-Kruiskade, waar je je boodschappen doet in een van de vele toko’s. Ook de Nieuwe Binnenweg is vlak bij huis, met leuke eettenten, koffiebarretjes en meer cafés dan je op een avond aankan. Je fietst in minder dan tien minuten naar het Vroesenpark om lekker in het gras te hangen of een festival te bezoeken. En het is maar vijf minuten fietsen van het Erasmus MC en drie locaties van Hogeschool Rotterdam.

Wil je hier wonen? Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten en doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

Faciliteiten

buitenruimte

Er is een tuin aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam, Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Kamers

2

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Burgemeester Meineszlaan 29

Wijk

Nieuwe Westen (Delfshaven)