• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Boomgaardsstraat

Hofjeswoningen in hartje centrum, om de hoek van de bruisende Witte de Withstraat, gerenoveerd tot ruime, luxe appartementen. Klinkt dat goed? Kijk snel of een van deze populaire woningen beschikbaar is.

Woongebouw Boomgaardsstraat

Hier woon je wel heel bijzonder: deze monumentale hofjeswoningen uit 1876 zijn in 2007 gerenoveerd tot ruime, luxe appartementen. Je woont hier heerlijk rustig en toch midden in de stad; om de hoek van de Witte de Withstraat, vlak bij de grote musea en natuurlijk de winkelstraten Lijnbaan, Koopgoot en Nieuwe Binnenweg.

48 appartementen in een rustig hofje

De keurige appartementen van gemiddeld 63 m2 bevinden zich in een afgesloten hofje aan de Boomgaardsstraat. Op het hofje is een binnentuin en sommige woningen hebben een balkon. Deze woonruimtes zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Wonen in hartje centrum

Combineer wonen in een rustig hofje met de gezellige drukte van het stadscentrum. Om de hoek van de Witte de Withstraat, vol bekende hotspots, is er altijd wat te beleven. Regelmatig komen er nieuwe zaakjes bij. Wandel in een paar minuten naar de Koopgoot, de Coolsingel, de Lijnbaan of de Oude Binnenweg om te winkelen. Ook ben je vlak bij musea zoals de Kunsthal, het Nieuwe Instituut en bij Showroom MAMA. Houd je van hardlopen? Dan hol je zo naar de Maasboulevard om de Erasmusbrug of de Willemsbrug te trotseren.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een binnentuin aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Eigen aansluiting in woning

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Middelgroot

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Boomgaardsstraat 86

Wijk

Cool (Stadscentrum)