• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Beukelsdijk 26

Op loopafstand van Rotterdam CS is het hier lekker centraal wonen. Je fietst in vijf minuten naar het Vroesenpark, waar je ’s zomers relaxt in het gras. En het centrum is ook vlakbij.

Woongebouw Beukelsdijk 26

Midden in bruisend Delfshaven ligt dit woongebouw op zo’n vijf minuten fietsen van het Erasmus MC en drie locaties van Hogeschool Rotterdam. In de buurt van de statige Heemraadssingel is het hier prachtig wonen in een kleinschalig pand met alleen maar studenten.

Studentenkamers en -appartementen

Aan de Beukelsdijk verhuren we kamers en appartementen aan studenten. Er zijn vijf kamers van gemiddeld 23 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. De zes appartementen zijn gemiddeld 33 m2. Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf.

Wonen in Delfshaven

Zie jij jezelf wel zitten in de buurt van het centraal station, in een levendige wijk met een heleboel eettentjes en kroegen? Dan is dit woongebouw in de Middelland iets voor jou. In de buurt geniet je van de brede singels en mooie lanen die de wijk te bieden heeft. Wil je nog meer groen? Het Vroesenpark is heel vlakbij, in de zomer fiets je hier met een kleedje onder je arm snel naartoe. Ook ben je in een paar minuten fietsen in het stadscentrum voor nog meer gezelligheid, of ga naar de West-Kruiskade waar je in een van de vele toko’s shopt. Erasmus MC en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op fietsafstand.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

buitenruimte

Er is een tuin aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

5

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Beukelsdijk 26

Wijk

Middelland (Delfshaven)