De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Weenapad

In de buurt van het centraal station wonen? Dichterbij kan bijna niet. Je woont hier praktisch midden in het bruisende centrum, maar ook op vijf minuten fietsen van het relaxte Vroesenpark.

Woongebouw Weenapad

Weenapad is een bekend studentenwoongebouw in het centrum van de stad. Om de hoek van Rotterdam CS, dicht bij het gezellige Vroesenpark en in de buurt van alle leuke Rotterdamse straten waar je al student moet zijn. Je woongebouw ligt op zo’n vijf minuten fietsen van het Erasmus MC en drie locaties van Hogeschool Rotterdam. Je ontmoet je medestudenten in de huiskamer van het woongebouw voor een potje tafeltennis.

 

Studentenkamers en -studio’s

We verhuren in dit woongebouw kamers en studio’s aan studenten. Er zijn 71 kamers van gemiddeld 22 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. De zes studio’s zijn gemiddeld 37 m2. Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf.

 

Wonen in het centrum

Als je hier woont, kan je iedere dag genieten van de indrukwekkende architectuur van het centraal station. Op weg ernaartoe kom je langs leuke eettentjes, recht onder je woongebouw. Met de West-Kruiskade en de Nieuwe Binnenweg in de buurt is er altijd wat te zien en te doen. Je bent zo in Stalles, Rotown of een andere populaire kroeg. Ga naar de film in KINO of op het Schouwburgplein. Even relaxen in het park? Het Vroesenpark is vijf minuten fietsen van huis. Erasmus MC en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op fietsafstand. Dit is een topplek voor studenten!

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
15
Doelgroep(en)

Aantal kamers
71
Aantal studio's
5
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Weenapad

Adres Weenapad 13 t/m 165
Locatie Cs kwartier

Foto's