De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Weenapad

Betaalbare studentenkamers en studio’s voor studenten dicht bij het centrum en het centraal station.

Wil je een kamer huren in Rotterdam die betaalbaar is en centraal ligt? Dan is dit jouw plek. Je hebt het treinstation om de hoek en fietst binnen vijf minuten naar hartje centrum. Het woongebouw staat bekend om de gezelligheid. Er is een recreatieruimte en een gezellig dakterras waar je andere studenten ontmoet. Diverse onderwijsinstellingen als de Erasmus Universiteit en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn met de fiets of met het ov gemakkelijk te bereiken.

 

 

Je kunt hier tweepersoons studentenkamers huren, waarbij je een eigen kamer hebt en de badkamer, keuken en het toilet deelt met één andere student. Of je kiest voor een meerpersoonskamer. je deelt dan de voorzieningen met drie andere studenten. Wil je alle voorzieningen voor jezelf? We hebben hier ook studio’s voor studenten te huur en één tweekamerappartement.

 

Staat er een studio of kamer te huur? Reageer dan snel. Als je nog niet ingeschreven staat, vul dan het inschrijfformulier in. We wijzen de studentenwoningen toe op basis van inschrijfduur

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
15
Doelgroep(en)

Aantal kamers
71
Aantal studio's
5
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Weenapad

Adres Weenapad 13 t/m 165
Locatie Cs kwartier

Foto's